Playstation 4’te Oynanması Gereken Oyunlar

Eğer bir Playstation 4 sahibiyseniz ya da olmayı düşünüyorsanız bu oyunları mutlaka oynamalısınız. Oyunlar hikaye modu, online modu gibi çeşitli özelliklere sahiptir. Gerek görsellik açısından gerekse de hikaye olarak sizi oldukça etkileyecektir. Bazı oyunları bitirdiğinizde kendinizi bir boşlukta hissedeceksiniz ve sizin için yaptığımız detaylı araştırmadan sonra en iyi ps4 oyunları listesini oluşturduk.

Uncharted 4: Bir Hırsızın Sonu

Yazımıza nasıl başlasak bilemiyoruz. Oyunu bitirmiş biri hatta Uncharted’ın bütün serilerini bitirmiş biri olarak şunu diyebilirim ki Uncharted 4‘te serinin başarısını bir tık ileri taşımayı başarmışlar. Oyunu oynarken öyle manzaralarla karşılaşacaksınız ki oynamayı bırakıp manzarayı seyredeceksiniz. Nathan, öldü sandığı abisinin 15 yıl sonra geri dönmesiyle kendini yeni bir maceranın içinde bulur. Oyun, hem hikaye moduyla hem de online moduyla Playstation 4’te mutlaka oynanması gereken oyunlardan biridir.

Gta 5

Devasa bir haritada birbirinden farklı üç karakterin hikayesine katılmaya var mısınız? Kahramanlarımız Trevor, Michael ve Franklin’in yolları bir yerde kesişiyor. Onlarla beraber isterseniz banka soyabilir isterseniz bir yerleri havaya uçurabilir, uçak kullanabilir, arabınızla son sürat polislerden kaçabilirsiniz.

Far Cry 5

Şimdiye kadar Ubisoft tarafından yapılan en iyi açık dünya oyunu. İster hayvan avlayabilir isterseniz de Joseph’in tarikatıyla amansız bir mücadeleye girebilirsiniz.

God Of War 5

Kratos tüm öfkesiyle konsollarımıza geri döndü. Playstation için özel üretilen God Of War serisi 5. oyunuyla yine bizi büyülemeyi başardı.

The Last Of Us

Bazı oyunlar vardır ki hikayesiyle, bazı oyunlar oynanışıyla, bazıları da görselliğiyle insanı etkiler. Last Of’ta bunların hepsi mevcut. Gelin siz de Ellie’nin hikayesine ortak olun.

Related Post

Fifa 2018

The Witcher Willd Hunt

Wolfenstein II

Call Of Duty WWII

Horizon

Battlefield

Dishonored

Yorumları Göster (0)

Önerilen İçerikler