Twitter Hesap Silme Kapatma

Her ne kadar popüler bir sosyal medya ağı olsa da bazı kullanıcılar zaman içerisinde Twitter kullanmaktan sıkılabiliyor ya da başka nedenlerden dolayı hesaplarını kapatmak isteyebiliyorlar. Bu yazımızda kullanıcıların Twitter hesaplarını nasıl silebileceğini anlatacağız. Üstelik ister telefondan twitter silme ister bilgisayardan.

Twitter Hesabı Nasıl Silinir?

Hesabınızı devre dışı bırakmak için öncelikle twitter hesap silme linkine girmelisiniz. Burada karşınıza gelecek olan onay sayfasında uyarıları okuduktan sonra mavi renkteki “hesabımı devre dışı bırak” butonuna tıklamalısınız.

Ardından Twitter hesabınız 30 gün boyunca askıya alınıp ardından kalıcı olarak silinecektir. Twitter hesabını 30 gün beklemeden silmek ise mümkün değildir. Her sosyal medya ağında olduğu gibi Twitter üzerinde de hesap kapatma süresi vardır. Bu sürenin sebebi hesabınızı kapatmaktan vazgeçme ihtimalinizdir çünkü bu geri dönüşü olmayan bir işlemdir.

Related Post

Ancak hesabınızı silmeden önce verilerinizi yedekleyebilirsiniz. Bunun için Twitter hesap silme telefondan işlemini yapmadan önce https://twitter.com/settings/your_twitter_data sayfasına giriş yapmanız gerekmektedir.

30 Gün Beklemeden Twitter Hesap Silme

Hesabınız 30 günlük bekleme süresindeyken hesabınıza ait hiçbir bilgi diğer kullanıcılara gösterilmeyecektir. Bu yüzden bu konuda içinizi ferah tutabilirsiniz. Ancak maalesef ki bu süre dolmadan hesabınızın kalıcı olarak silinmesi mümkün değildir.

Yorumları Göster (3)

Önerilen İçerikler